четвртак, 23. децембар 2010.

Držimo se promena a ne straha!

Uvek kad razmišljaš pozitivno, neka nova vrata se otvore za tebe. To je kao da si posadio zrno žita i ono će prvo početi da klija, pa polako probiti zemljinu koru, i sve više i više rasti, dok ne postane zreli, žuti klas žita.

Tako su i misli naše, koje sejemo svaki dan u našem okruženju, nove klice budućeg života, jer im mi dajemo snagu ostvarenja, svojim emocijama. Polako postaju naša razmišljanja, preokupacija, stavovi, principi, reperne tačke, pa temelj našeg života na koji samo nadograđujemo.

Sve što smo mi je nastalo posejano našim mislima, tako da, šta smo odaslali to nam se i vratilo.

Koje su to misli bile, i kuda su nas dovele, svako od nas je toga svetan, ali nije nikakav smak sveta, ma koliko naš život možda ovog trenutka bio u konfuziji, jer uvek možemo iz novog početka krenuti naše putovanje i pretvoriti ga u srećno putovanje.

Pozitivna misao obojena našom emocijom kroji naš život i to je dobra vest, jer snaga je da sada i ovde možemo početi drugačije.

Pozitivno

Oslobađajuće

Srećno

Vedro

Drugačije

Otvorenije

Sa pozitivnim očekivanjem

Otvoreni i prijemčivi za nova iskustava, za promene.

Promene su toliko dragocene jer nas pokreću i vade iz žabokrečine, ustajalosti, ukorenjenih navika i pokreću u nama nove snage kreativnog procesa, života.

Promene su blagoslov za sreću.

Promene su tu, da nas upute na srećne koloseke, samo malo dobre volje i otvorenosti i čuda života su tu za nas.

Držimo se promena, a ne straha!

Нема коментара:

Постави коментар