недеља, 13. јун 2010.

Polje vašeg srca - centar vašeg života

Polje vaseg srca je centar vaseg zivota,zato sto su nasa tela elektromagnetska polja, zato sto smo mi odredjene elektromagnetne talasne duzine u ovoj dimenziji i zato sto je srce najsnazniji elektromagnetni organ u nasim telima.

Ono kreira frekvenciju onoga sto mi jesmo,razmislite o snazi ovog elektromagnetnog polja, koje izlazi iz vas, kao sto struja izlazi iz uticnica, ovu energiju nesto mora da stvori, kao sto elektrane stvaraju struju, a ovde je to nase srce.

Frekvencija koju odasiljamo, dolazi sa ovog mesta, iz vaseg srca.

Kada kazemo, slusaj sta ti srce kaze, koristimo ustvari zakon privlacenja da stvorimo sve ono sto je u nama, koristimo sustinu ove energije da privucemo sebi esenciju svega onoga sto jesmo.


Zamislite tu talasnu duzinu koju odasiljate, to je kao elektron u atomu koji ima naelektrisanje, a srece je generator te energije, koju odasiljate, tako da vase srce ima punu svesnost vase sustine i odasilje energiju u svim pravcima, vasu talasnu duzinu, vasu memoriju.
Kod transplantacije organa-srca zapazeno je da osoba kojoj je organ transplantiran dobije secanja osobe koja je donator organa.

Srce sadrzi secanje, onoga sto ste bili, pre nego sto ste dosli u ovo telo.
Srce zna kako da vas usmeri, zna sta bi trebalo da radite, zna vase tajne zelje koje vas um sakriva i zeli da otkloni.

Srce sadrzi vasu sustinu i zato mu mozete verovati.

Zato svoju paznju mozete usmeriti tamo i kada usmerite svoju paznju na vasu elektricnu centralu, koja zadrzava svu tu vasu vodu, sav taj potencijal toka mozete odluciti, kada i kako da pustite tu energiju napolje. Ovo je dar koji dobijate usmeravanjem vase paznje na vase srce.

To je razlog zasto ne mozete da se pretvarate, da ste nesto osim onoga, sto zaista jeste. To je razlog, zasto oni koji se bave radom sa svetlom(radnici svetla) nalaze, da njihov stari nacin vise ne funkcionise, njihovo srce kaze promeni svoj fokus, usmeri svoju paznju na nesto, za sta ne treba, tako mnogo pravila.

Vi ste talasna duzina, vi ste kreacija, vi ste tok i u svemu tome, vi ste elektromagnetna frekvencija u ovom svetu.


Pratite gde ta frekvencija zeli da ide bez da je ogranicavate.
Fokusirajte se na prostor vaseg srca, da vidite sta ima da vam kaze, ono vam govori koju frekvenciju zelite da posaljete, dok vas um zeli da sagradi granice oko srca.


Recite svom umu da se utisa i osetite i verujte svom srcu, osetite taj tok.
Koristite ovo sa radoscu i budite svesni ove beskonacne frekvencije koju odasiljate u svet.


Sa engleskog prevela
Marija Somborac

Нема коментара:

Постави коментар