петак, 12. новембар 2010.

Tri moćna zakona Univerzuma

Pravila koja su ti potrebna da bi živela najbolje što možeš.



Postoje tri moćna zakona Univerzuma, koja bi bilo dobro da razumeš ako želiš da svoj život vodiš onako kako ti hoćeš, a zakon dopuštanja je poslednja od ova tri. Bilo bi logično da prvo pričamo o prvom zakonu, zatim drugom, pa na kraju trećem. Kako god, mi namerno, najviše naglašavamo važnost trećeg zakona, jer je upravo on taj koji ste došli da, u ovo vreme i u ovom prostoru, savladate. Ovo je zakon koji moraš primenjivati, ako želiš da postaneš namerni kreator kakva si i došla ovamo da budeš. Prvi zakon, zakon privlačnosti, nije nešto što možeš vežbati, jer je on zakon koji postoji u svakoj čestici Univerzuma, i on jednostavno jeste.

Baš kao što tvoj Zemaljski zakon gravitacije ne mora da se vežba, već jednostavno reaguje na stvari konstantno i na konstantan način, tako ni Zakonu Privlačnosti nije potrebna praksa. Ne postoje ‘instruktori gravitacije’ koji te uče kako da izbegneš pad, zato što pad na gore umesto na dole, nije ni opcija, niti problem. Upravo tako, da bi ti Zakon Privlačnosti odgovarao u kontinuitetu, ne moraš vežbati, jer će ti on svakako doneti manifestacije poklopljene sa tvojom vibracijom, čak i onda kada nisi upoznata sa Zakonom Privlačnosti.

Drugi u nizu ovih moćnih zakona Univerzuma je: Zakon Namernog stvaranja. Tako što namerno usmeravaš svoju pažnju i misli prema onome što želiš da postane tvoja stvarnost, ti možeš biti, raditi i imati bilo šta što poželiš. Primena ovih fenomenalnih zakona manifestovala je ovu predivnu planetu na kojoj živiš, i sve ono što vidiš. I na isti način, na koji je i Nefizička Energija Izvora primenila ove zakone, kroz moćni fokus, i stvorila ovo okruženje koje ti nazivaš život na planeti Zemlji, ti nastavljaš isti proces stvaranja kroz tvoju fizičku tačku gledišta.

Dok su ova prva dva zakona veoma bitna, kao i tvoja svesnost njihovog postojanja, za sve što postoji, tvoje razumevanje i primena trećeg zakona – Zakona Dopuštanja, je mesto gde leži sva tvoja moć.
Abraham-Hiks

Нема коментара:

Постави коментар